De grootste zaal van de binnenstad van Dokkum huren?

Welkom bij onze Zaal33, het kloppende hart van feestelijk Dokkum! Gelegen in het hart van de historische binnenstad, is onze ruimte de parel van feestelijke gelegenheden en bijeenkomsten in de regio. Als grootste zaal in de binnenstad van Dokkum, bieden wij een ongeëvenaarde ambiance voor diverse evenementen, van sprankelende feesten tot intieme bijeenkomsten.

 

Of je nu een spectaculaire bruiloft plant, een bedrijfsbijeenkomst organiseert, een inspirerende lezing houdt, of gewoon een gezellig samenzijn wilt vieren, onze zaal is de perfecte locatie om jouw visie tot leven te brengen. Met flexibele arrangementen op maat zorgen we ervoor dat elk evenement voldoet aan jouw wensen en behoeften. Ons professionele team staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke ervaring, tot in de kleinste details.

 

Onze zaal beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagd evenement, inclusief een volledig uitgeruste bar, waar jouw gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en heerlijke versnaperingen.

 

Ontdek de mogelijkheden van onze veelzijdige ruimte en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen in onze prachtige zaal in het hart van Dokkum. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke gebeurtenis te creëren!

Ik ben geïnteresseerd in het huren van de zaal